Çok hasta olduğu, Pensilvanya'daki örgür merkezinden alındığı, ABD tarafından Türkiye'ye iade edildiği konuşulan FETÖ'nün ölü gibi fotoğrafına Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da aynı tepkileri verdi. Hakan, bugünkü yazısında şu ifadeleri kullandı:

Kamuda çok maaş uygulamasını sona erdiren yasa Resmî Gazete’de yayınlandı Kamuda çok maaş uygulamasını sona erdiren yasa Resmî Gazete’de yayınlandı

MUMYALANMIŞ GİBİ DURUYOR

Şöyle mırıldandım: Herif çoktan ölmüş ama hürmeten gömmemişler.

Fotoğrafa baktıkça... Fetullah öldü mü Nereden çıktı iade Ebuseleme ne ayak Çıkardığım sonuçlar şunlar:

Mumyalanmış gibi duruyor FETÖ elebaşı. Kendisini fotoğrafa özel olarak monte etmişler resmen. Bir dekorasyon çabasının özel bir parçası gibi duruyor fotoğrafta. Bir hafta önce yayınladıkları fotoğrafta üstünde hangi giysiler varsa bir hafta sonraki fotoğrafta aynı giysilerin olması ise tuhaf bir muamma.

FETÖ elebaşı öldü iddiasına yeğeninden cevap: Ölmedi ama çok hasta FETÖ elebaşı öldü iddiasına yeğeninden cevap: Ölmedi ama çok hasta

YAŞIYORSA BİLE ÖLMÜŞ

Sonuç? Yaşıyorsa bile ölmüş gibi... Nereden çıktı iade? Kesin örgütün üfürmesi. “FETULLAH iade edildi, Türkiye’ye getiriliyor” falan diye bir balon uçuruldu. Balona inanan bazı siyasiler, soru önergesi bile verdiler. Bazı gazeteciler de bu balonun acayip gazına geldiler. Ben bunun ucuz bir FETÖ numarası olduğunu düşünüyorum. Önce “İade edildi, Türkiye’ye getiriliyor” diye bir balon uçur. Ardından balonun gerçek olmadığı ortaya çıksın. Böylece örgütün tabanına moral propagandası yapacak malzeme üretilmiş olsun. Gelmeyin şunların bu ucuz numaralarına.

Editör: Kemal Ilıkkan