Dilan-Engin Polat'ın tutukluluğunun ardından dikkatler sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti. Hakkında soruşturma başlatılan bir diğer fenomen Eylül Öztürk'ün şirketlerine kayyum atanmıştı. 

ABD'de yaşayan Eylül Öztürk'ten son olarak ilginç bir iddia ortaya attı. Eşi ile birlikte, ölüm tehdidi aldıklarını söyleyen fenomen Öztürk, sosyal medya hesabından gelen tehdit mesajını paylaştı. Mesajda, "Son şansın kardeşim. Cezan 200 bin dolar oldu" ifadelerinin yer aldığı görüldü.

Şirketine kayyum atanan isimler arasında bulunan Eylül Öztürk, Barış Kenan Özkan çifti, ölüm tehdidi aldıklarını iddia etti.

Kenan Öztürk'e gelen e-postalardan alındığını iddia ettiği mesajların görüntülerini, sosyal medya hesabından paylaşan Eylül Öztürk, “Uzun zamandır eşime gelen mailleri tesadüfen gördüm ve gerçekten çok ciddi sıkıntı yaşadık” dedi.

SON ŞANSIN KARDEŞİM

Eylül Öztürk’ün gerçekleştirdiği paylaşımda, "Son şansın kardeşim. Cezan 200 bin dolar oldu" ifadesi görülürken, "Bak uyuşturucu işlerine de başlıyorsunuz yavaş yavaş. Senin depoda da çıkar mı acaba bir şeyler? Kenan kardeş sizden parça parça koparacağız hayatınızı" mesajı dikkat çekiyor.

Eylül Öztük Instagram Ölüm Tehdidi Mesajı

Eylül Öztürk, e-postalarla ilgili olarak savcılığa başvurduklarını açıkladı.