Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, ligin iyi takımlarından Kayserispor karşısında 4-3'lük skorla galibiyete ulaştı. Zorlu maçın son bölümlerinde Fenerbahçe'de Fred ve Mert Hakan Yandaş kırmızı kart gördü. Sarı lacivertliler mücadeleyi 9 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Gelecek hafta oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesi bu yaşananlar ise büyük tepki çekti.

FENERBAHÇE'DE MERT YAKAN YANDAŞ DEPREMİ!
Fenerbahçe'ye 2020 yazında transfer olan Mert Hakan Yandaş, yaşadığı sakatlıklar ve form düşüklüğü sebebiyle uzun süredir istikrarlı bir performans gösteremedi. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 15 maça çıkan ve yalnızca 1 asist yapan Mert Hakan Yandaş, bu sezon ise ligde yalnızca 178 dakika görev aldı. Son olarak bu maçta gördüğü kırmızı kart sonrası taraftarlar adeta çılgına döndü.

MERT HAKAN YANDAŞ'A TEPKİLER BÜYÜYOR
Fenerbahçeli taraftarlar, Fred'in de kırmızı kart görmesinin sorumlusu olarak Mert Hakan Yandaş'ı suçladı. Sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyürken, birçok futbolsever onun takımdan gönderilmesini ya da kadro dışı kalması gerektiğini savundu. Ünlü spor yorumcularının büyük bir bölümü de bu görüşü destekler nitelikle açıklamalar yaptı. 

Fenerbahçe kariyeri boyunca tüm kulvarlarda 108 maça çıkan Mert Hakan Yandaş, 7 gol ve 18 asist yaptı. 29 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 2.2 milyon euroya geriledi.