Acun Ilıcalı'dan Sert Eleştiriler

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik sert eleştirilerde bulundu. Ilıcalı, Yıldırım'ı sürekli başkalarına yönelik suçlamalar yapmakla eleştirerek şu ifadeleri kullandı:

"Ona gider yapıyor, buna gider yapıyor. O fetullahçı diyor, o adnancı diyor. O Fenerbahçe düşmanı diyor. Bunu yapacağız. Ya bırak bu işleri, zamanında yapsaydın o zaman da şampiyon olsaydık. 3 sene şampiyonluk sözü verdin, 4 sene şampiyon olamadın."

Ilıcalı'nın bu sözleri, Yıldırım'ın başkanlık dönemine dair ciddi eleştiriler içeriyor. Ilıcalı, Fenerbahçe'nin başarı eksikliğini Yıldırım'ın stratejilerine bağlayarak, suçlamaların arkasına saklanmamak gerektiğini vurguladı.

Mourinho İddiaları ve Yalanlama
Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile ilgili iddialarını da yalanladı. Yıldırım'ın Mourinho'ya ulaşıp onunla görüştüğüne dair iddialarını reddeden Ilıcalı, şunları söyledi:

"Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ile ilgili söylediklerinin tamamı yalan! Üç gün Mourinho'ya ulaşamadılar. Mourinho bizle anlaştıktan sonra telefonunu değiştirdi. Ona sormuş da icazet almış da... Yalan yanlış şeyler."

Ilıcalı, Mourinho'nun kendileriyle anlaştıktan sonra telefon numarasını değiştirdiğini belirterek, Yıldırım'ın bu konuda doğruyu söylemediğini ifade etti.

Aziz Yıldırım'dan Cevap

Aziz Yıldırım ise Acun Ilıcalı'ya yönelik çok daha ağır suçlamalarda bulundu. Yıldırım, Ilıcalı'nın FETÖ'cülere pasaport verdiğini iddia ederek şu açıklamayı yaptı:

Olimpiyatlarda oynayabilmek için parmağını kestirdi Olimpiyatlarda oynayabilmek için parmağını kestirdi

"Acun Ilıcalı FETÖ'cülere pasaport veriyormuş! İki Dominic varmış, birinde FETÖ'cülere pasaport veriyormuş. Çağırdım, eşiyle geldi. Yapma dedim. Fazla konuşmasın, Adnan Hoca konusuna girersem, sokağa çıkamaz öyle."

Yıldırım, Ilıcalı'nın FETÖ ile bağlantılı olduğunu ima ederek, bu konuda daha fazla konuşmaması gerektiği konusunda uyardı. Ayrıca, Adnan Oktar (Adnan Hoca) ile ilgili konuları açarsa Ilıcalı'nın zor durumda kalacağını belirtti.

Kulüpte Gerilim Artıyor
Bu karşılıklı suçlamalar, Fenerbahçe camiasında büyük yankı uyandırdı. Kulüp içinde FETÖ bağlantıları ve başkanlık dönemine dair tartışmalar, yeni bir krizin fitilini ateşledi. Taraftarlar ve spor camiası, bu tartışmaların nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyor.

Editör: Yağız Atay