Fenerbahçe Futbol Takımı, Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesi üzerine Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'dan kalkan özel uçakla İstanbul'a döndü. Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde sarı-lacivertli kafileyi bir grup taraftar coşkuyla karşıladı.

Farklı takım taraftarlarının da bulunduğu grup, Fenerbahçe yönetici ve futbolcularına sevgi gösterilerinde bulunarak tezahüratlarla onlara destek verdi. Teknik direktör İsmail Kartal, taraftarlara teşekkür ederek ilgilerinden dolayı memnuniyetini ifade etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yöneticiler, teknik heyet ve futbolculardan oluşan kafile, güvenlik önlemleri altında kendilerini bekleyen özel araçları ve takım otobüsüyle havalimanından ayrıldı.

Galatasaray Futbol Takımı, Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesi sonrasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'dan kalkan özel uçakla İstanbul'a döndü. İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde sarı-kırmızılı kafileyi bir grup taraftar coşkuyla karşıladı.

Farklı takım taraftarlarının da bulunduğu grup, Galatasaraylı yönetici ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulunarak tezahüratlarla onlara destek verdi. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yöneticiler, teknik heyet ve futbolculardan oluşan kafile, güvenlik önlemleri altında kendilerini bekleyen özel araçları ve takım otobüsüyle havalimanından ayrıldı.