Genel kurulun gerçekleştirileceği Ülker Stadyumu'nun kapıları sabahın erken saatlerinde açıldı ve Fenerbahçe camiası büyük bir heyecanla stadyuma akın etti. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da kongre alanına gelerek destekçileriyle buluştu. Kongrenin başlangıcı, stada giriş yapmak için dışarıda bekleyen kalabalık nedeniyle biraz gecikti.

Genel kurul toplantısını yönetmek üzere, Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerinin önerisiyle Vefa Küçük, üyelerin oylarıyla toplantı başkanı olarak seçildi. Küçük, kürsüye tezahüratlar eşliğinde gelerek, "Sizlerin oylarıyla bugünkü seçimli genel kurulu yönetmek üzere görev aldık. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Fenerbahçe camiası, bu kritik genel kurulda çıkacak kararla kulübün geleceğini şekillendirecek önemli bir dönemeçte. Başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım, taraftarların ve üyelerin büyük ilgisi altında yarışıyor. Oy verme işlemleri yarın yapılacak ve kulübün yeni başkanı belirlenecek.

AZİZ YILDIRIM KONGREYİ TERK ETTİ

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım ve ekibi, Başkanvekili Erol Bilecik'in konuşması esnasında sahneye çıktı. Bilecik'in konuşması yarıda kaldı. Yıldırım'ın kürsüye gelmesiyle gerilim arttı. Genel kurulu yönetmek için seçilen Vefa Küçük, "Benden izin almadan konuşamazsınız" derken, Aziz Yıldırım ise, "Ben konuşurum, sen orada seçilmeden oturdun." ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım Kongreyi Terk Etti: Kürsüye çıkan Aziz Yıldırım, "1 dakika beni dinleyin. Fenerbahçe'ye yakışır bir kongre olmasını istiyoruz ama genel kurul başkanlık seçimi demokratik olmadı. Bugün buradan ayrılıyorum, yarın oy için geleceğim." ifadeleriyle kongreyi terk ettiğini açıkladı.

ADAYLARIN PUSULA RENKLERİ BELLİ OLDU

Saat 15.42: Vefa Küçük: "Yarın yapılacak seçimde oy pusulası renklerinin belirlenmesi için dün iki tarafın da temsilcileriyle görüşme yapılmıştı. Ali Koç sarı rengi tercih etti, Aziz Yıldırım beyaz rengi tercih etti."

Serdar Dursun yeni takımıyla resmen imzaladı Serdar Dursun yeni takımıyla resmen imzaladı

ALİ KOÇ İBRA EDİLDİ

Saat 15.48: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu, mali ve idari açıdan ibra edildi.

Editör: Yağız Atay