Fenerbahçe, rakibine sahasında sadece 2 kez mağlup olduğu son 23 yılda galibiyet alarak hem liderlik koltuğuna oturmayı hem de Kadıköy'deki galibiyet geleneğini sürdürmeyi hedefliyor.

43 puanla liderliği paylaşan iki takım, bu mücadele sonrasında puan tablosundaki üstünlüğü ele geçirmenin planlarını yapıyor. Arda Kardeşler'in yöneteceği maç öncesi, iki takımın geçmişteki müsabakalarda elde ettiği başarılar da dikkat çekiyor.

Peki, derbi hangi saatte başlayacak? Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman ve hangi kanalda izlenebilecek? İşte, maçla ilgili merak edilen detaylar...

Futbolseverlerin merakla beklediği Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için heyecan dorukta. Maçta sahne alacak yıldız isimler arasında Icardi, Dzeko, Ferdi, Kerem, Tadic, Zaha gibi birbirinden önemli oyuncular bulunuyor. Arda Kardeşler'in düdüğüyle başlayacak olan mücadele, futbol tutkunları tarafından heyecanla bekleniyor.

Arda Kardeşler, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yöneteceği maçla bir ilki gerçekleştirecek. Daha önce Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini yöneten Kardeşler, bu kez büyük rekabetin tarafları olan Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki mücadeleye damgasını vuracak.

Peki, derbi hangi saatte başlayacak? Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman ve hangi kanalda izlenebilecek? İşte, karşılaşma hakkında detaylı bilgiler.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Futbolseverlerin merakla beklediği Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, 24 Aralık Pazar günü saat 19.00'da start alacak. Büyük çekişmenin yaşanacağı mücadele, Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Maç saati ve yayın kanalıyla ilgili detaylar şu şekilde:

Maç Saati: 24 Aralık Pazar, 19.00
Yayın Kanalı: Bein Sports 1

Bu önemli derbi, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak ve Türk futbol tarihine damgasını vuracak. Takımını desteklemek isteyen taraftarlar, heyecan dolu dakikalar için ekran başına geçmeye hazır olsun!

VAR HAKEMİ AÇIKLANDI

Mustafa İlker Coşkun, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde VAR hakemi olarak atandı. AVAR'da ise Özgür Yankaya ile Kerem Ersoy görev alacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe Galatasaray maçının muhtemel 11'lerinin şu şekilde olması bekleniyor;

FENERBAHÇE KADROSU

· Livakovic
· Osayi-Samuel
· Samet (Serdar)
· Djiku
· Ferdi
· ismail
· Crespo
· İrfan Can
· Szymanski
· Tadic
· Dzeko

GALATASARAY KADROSU

· Muslera
· Boey
· Nelsson (Davinson)
· Abdülkerim
· Barış Alper
· Torreira
· Kaan
· Ziyech
· Kerem A.
· Zaha
· Icardi

EZELİ REKABETTE 398. RANDEVU…

Fenerbahçe ve Galatasaray bugün 398. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki maçlarda Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor. 397 maçta Fenerbahçe 148 galibiyet elde ederken, Galatasaray ise 127 kez kazandı. 122 maçta ise galip bir ekip çıkmadı.

Bu müsabakalarda Fenerbahçe, Galatasaray ağlarını 540 kez havalandırırken; Galatasaray ise rakibine 496 golle karşılık verdi. 114 yıllık rekabetin ilk maçı, birçok kaynağa göre 17 Ocak 1909 tarihinde "Papazın Çayırı"nda gerçekleşti ve Galatasaray, mücadeleyi 2-0 kazandı.

Ligin 66. sezonunda ise iki takım 132 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 52'sini Fenerbahçe, 37'sini ise Galatasaray kazandı. 43 maç beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe, bu maçlarda 162 gol atarken; Galatasaray ise 130 kez fileleri havalandırdı.