Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de Yarı Final Kapısını Araladı

Avrupa'nın önde gelen basketbol organizasyonu EuroLeague'de heyecan dorukta devam ediyor. Salle Gaston Medecin'de gerçekleşecek olan çeyrek final serisinin beşinci ve son maçı için nefesler tutuldu. TSİ 20.00'de başlayacak mücadelede Fenerbahçe Beko, Monaco'ya konuk olacak.

Derbide kaos maç sonunda da devam etti Derbide kaos maç sonunda da devam etti

Sarı-lacivertli ekip, çeyrek final serisinin ilk maçında deplasmanda rakibini 95-91 mağlup ederek avantajlı bir başlangıç yapmıştı. Ancak ikinci maçta Monaco, sahasında Fenerbahçe'yi 93-88 mağlup ederek durumu eşitlemişti. İstanbul'daki üçüncü maçı kazanan Fenerbahçe, 89-78'lik skorla seride 2-1 öne geçti. Ancak dördüncü maçta Fransa'da Monaco'nun üstünlüğüne engel olamadı ve skor 65-62'lik üstünlükle Monaco'ya yenildi.

Bu akşam oynanacak son maç, finale çıkmak için kritik bir öneme sahip. Fenerbahçe Beko, taraftarının da desteğiyle rakibini yenerek adını Yarı Finale yazdırmak istiyor. Kazanan ekip, 24-26 Mayıs tarihlerinde Almanya'nın başkenti Berlin'deki Mercedes Benz Arena'da düzenlenecek olan Dörtlü Final'e katılmaya hak kazanacak.

Basketbol tutkunlarını heyecanlandıran bu karşılaşma, EuroLeague'in en heyecan verici anlarına sahne olmaya aday.