Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrolünde yer aldığı Eyyvah Eyvah filmi Hüseyin ile Firuzan'ın aşk hikayesini anlatılıyor. Peki, Eyvah Eyvah filmi nerede çekildi? Eyvah Eyvah kaç yılında vizyona girdi? Eyvah Eyvah konusu nedir? Eyvah Eyvah oyuncuları kimler?

Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrolünde bulunduğu  Eyvah Eyvah filminin yönetmenliğinde Hakan Algül, senaryosunda ise Ata Demirer yer alıyor.

eyvah eyvah konusu ve oyuncuları

EYYVAH EYVAH KONUSU NEDİR?

Hüseyin, yaşamında en büyük tutkusu klarnet olan, saf ama iyi yürekli bir yörük evladıdır. Çanakkale'nin Geyikli Beldesi'nde ninesi ve dedesiyle yaşayan bir delikanlı olan Hüseyin'in klarnet dışında bir büyük aşkı daha vardır: Hemşire Müjgan! Kasabanın sağlık ocağında görevli Müjgan'la da, müzikle de hayatı mutlu mesut devam ederken, hiç beklemediği bir nedenle bir yolculuğa çıkması gerekir. Bu yolculuk başta Hüseyin olmak üzere etrafındaki bütün insanların hayatını değiştirecektir. Hatta İstanbul'da şarkıcılık yapan Firuzan'ın bile!

eyvah eyvah izle

EYVAH EYVAH NEREDE ÇEKİLDİ?

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli kasabasında geçen film, Geyikli ve Ezine’de çekilmiştir. Hüseyin'in babasını aradığı sahneler ise İstanbul’un Taksim ve Cihangir bölgesinde çekilmiştir.

EYVAH EYVAH KAÇ YILINDA ÇEKİLDİ?

Müge Anlı'da itiraf etti! Şaban Ateş cinayetinde yeni gelişme Müge Anlı'da itiraf etti! Şaban Ateş cinayetinde yeni gelişme

Eyvah Eyvah filmi 2009 yılında çekilmiştir. Eyvah Eyvah 2 (Eyyvah Eyvah) 2010, Eyvah Eyvah 3 (Eyyvah Eyvah 3) ise 2014 yılında vizyona girmiştir.

EYYVAH EYVAH OYUNCULARI KİMLER?

Ata Demirer

Demet Akbağ

Salih Kalyon

Meray Ülgen

Bülent Şakrak

Tanju Tuncel

Hande Dane

Şehsuvar Aktaş

Bican Günalan

Özge Borak

Alican Yücesoy

Can Kahraman