Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akın, durumu hakkında bilgi verdi.

Akın, "Alemin Kralı", "Bez Bebek" gibi dizilerle büyük çıkış yapmıştı. Son zamanlarda sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Akın, son paylaşımıyla sevenlerini korkuttu.

Hastalığı ağır atlatan Akın, yatağından çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına, "Bir insan evden çıkmadan nasıl bu hale gelebilir?" notunu düştü.

Akın'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Sevenleri, Akın'a acil şifalar diledi.

Evrim Akın Hastaneye Kaldırıldı, Durumu Nasıl (1)

CHP, Somali tezkeresine destek vermeyecek CHP, Somali tezkeresine destek vermeyecek

Evrim Akın Kimdir?

Evrim Akın, 12 Haziran 1979 tarihinde Ankara'da doğdu. Lise eğitimini İzmir Selma Yiğitalp Lisesinde tamamladıktan sonra, oyunculuk hayallerini gerçekleştirmek için Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne kaydoldu. 1997 yılında tanıştığı oyuncu Ümit Çırak ile evlendi ancak bu evlilik sadece 6 ay sürdü.

90'lı yıllarda çeşitli tiyatro oyunlarında oyunculuk yapan Evrim Akın'ın ilk ciddi televizyon deneyimi, İbrahim Tatlıses'in yazıp yönettiği İmparator adlı dizide Çiçek karakterini canlandırmasıyla başlamıştır. 1999-2000 yıllarında İbo Show'da çeşitli skeçlerde yer almıştır. 1999 yılında Ömer Danış'ın "Alacağım" isimli şarkısının klibinde yer almıştır.

Daha sonra çeşitli dizilerde oynayan Evrim Akın, asıl ünü Avrupa Yakası adlı dizide buldu. Canlandırdığı Selin Yerebakan karakterinin kullandığı "Oha falan oldum yani.", "Kal geldi ya." gibi repliklerle hafızalara kazınmıştır.

Evrim Akın Hastaneye Kaldırıldı, Durumu Nasıl (2)

Sonrasında Bez Bebek dizisinde baş karakter olan Nana rolünü oynadı. 2007 yılında Müjdat Gezen, Levent Kırca, Peker Açıkalın ve Kadir Çöpdemir gibi isimlerle beraber Güldür Bakalım adlı programda jüri üyesi olarak yer aldı. Ardından Koca Kafalar'da sunuculuk yaptı. 2009-2010 yılları arasında TV8'de yayımlanan Uzman Avı adlı yarışma programını sundu.

2011-2013 yılları arasında atv'de yayımlanan Alemin Kıralı adlı dizide Jülide karakterini canlandırdı. Show TV'de Ev Kuşu programını sundu. Show TV'de Piramit adlı yarışma programında yarışmacı koçuydu. Yine Show TV'de Çocuktan Al Haberi adlı yarışma programını sunmuştur.

Güldür Güldür Show'da Özge karakterini oynamıştır. Son olarak, Star TV'de yayımlanan Yeni Bir Ev adlı yarışma programını sunmuştur.

Kariyeri boyunca birçok ödüle layık görülen Evrim Akın, bir röportajında bir yıl içinde 5 ödül birden kazandığını söyledi

Editör: Haber Merkezi