ATV'nin reyting rekortmeni programlarından 'Esra Erol'da', her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi.

Esra Erol'da skandallar bitmiyor! 16 Yaşında gelin 42 yaşında damat!

Bu defa programa katılan 18 yaşındaki Elif'in hikayesi milyonlar tarafından merakla takip edildi. Elif, babasıyla birlikte ağlayarak katıldığı programda 16 yaşındayken sosyal medyada tanıştığı 42 yaşındaki Hüseyin Başkaya tarafından evlilik vaadiyle kandırıldığını söyledi. Bugün ise yeni gelişmeler yaşandı. Canlı yayında yaşadıklarını anlatan Elif'in hikayesinin ardından, olayın merkezindeki Hüseyin de programa bağlanarak asıl baba ve kızın kendisini dolandırdığını iddia etti. Elif ve ailesi Başkaya'nın tehdit ve şantajlarla kızı ile evlendiğini belirtirken Elif ise;

" Hüseyin beni 3 sene eve hapsetti. Bana psikolojik baskı yaptı. Beni bundan kurtarın. Beni tehdit etti. Kafama silah dayadı." dedi. 

Esra Erol'da skandallar bitmiyor! 16 Yaşında gelin 42 yaşında damat!

O anları anlatan baba Nurettin, 

"Biz Tik Tok'ta kızımla canlı yayındaydık. Borçlu olduğum için mağduriyetimden bahsediyordum. O sırada Muşlu bir arkadaş ile tanıştık. Canlı yayında konuşuyorduk. O sırada Hüseyin yayına geldi. Bizim köyde Ayşenur diye bir kız ile sevgiliymiş. Onu tanıyor musunuz? diyerek yayına geldi." dedi..

Başından gelen olayı anlatan Elif ise ,

 "Babamın numarasının istedi. Babamla gece 02:00'ye kadar görüştü. Daha sonra benim numaramı bulmuş. Beni aradı. Amcamın oğlunun çocuğu olmuyordu. Tüp bebek desteği için konuştuk. Sonra size yardım edeceğim, sizi kurtaracağım" dedi. Bizi İstanbul'a çağırdı. Konakladık. Beni dişçiye götürdü. Dişçide "canını acıtmayın" gibi sözler kullandı. Ardından onun Ankara'da toplantısı varmış. Beraber Ankara'ya döndük. Ardından bizimle Samsun'a geldi. Evimizi beğenmedi. "Size yardım edeceğim" dedi..

Esra Erol'da skandallar bitmiyor! 16 Yaşında gelin 42 yaşında damat!

MasterChef'te ikinci etap başladı 21.07.2024 MasterChef'te ikinci etap başladı 21.07.2024

Elif 'in konuşmasını devamı şöyle; 


"Evin dış cephesini yaptırmak için merkeze gitti. Malzemeleri aldı. Daha sonra dış cepheyi ödemeden gitti. İlk önce bir abi ve hayırsever olarak yaklaştı. Annem ve babam aradığında telefonu açmadı. Ben aradığımda telefonu açtı. "Ben senden hoşlanıyorum. Seninle evlenmek istiyorum ciddi düşünüyorum" dedi..Ben başta kabul etmedim. Ama daha sonra babam hastalandı. Evin içini dışını yıptı. Daha sonra bize lüks bir araç aldı. Babama senet imzalattı. 3 senedir icra karakolluk olduk..Düğün öncesi şubatta kavga ettik. Çeyizlerini geri aldı. Sonra benim inadıma başka biri ile evlendi. O başkasıyla evliyken ben onunla dini nikah kıydım.Onunla aile zoruyla evlendim dedi. Bir ev tuttuk. Eve Elif hanımın malikanesi yazdı. Burası bir villa dayayıp döşemişti. Bana sürpriz olarak hazırlamıştı. Ekim ayının 25'inde kaçırdı. Ocak'ın 18'inde beni babamın evine bıraktı. ".

Esra Erol'da skandallar bitmiyor! 16 Yaşında gelin 42 yaşında damat!

Bugün yayına katılan Elif ve ailesi Elifin 1,5 aylık hamile olduğunu öğrendiklerini söyledi. Hüseyin'e hiç bir şekilde dönmeyi istemeyen Elif ailesinin yanına döneceğini ve çocuğu aldıracağını söyledi. Yayına katılması beklenen Hüseyin bey ise yayına katılmayarak Elif'in eşyalarını canlı yayına gönderdi.