Aşkla başlayan bir evlilik, zamanla sınavlardan geçer. Altun çiftinin hikayesi de, altı yıl süren birlikteliklerinin ardından, Esra Erol’un programında gündeme geldi.

Mehmet Altun, eşi Rabia Altun’u çocuklarının dadısıyla aldattığı iddialarıyla karşı karşıya kaldı. Rabia Hanım’ın, eşinin dadıya gönderdiği mesajları keşfetmesiyle başlayan süreç, evliliklerini sorgulamalarına neden oldu.

Kenan Doğulu'dan şarkı sürprizi: Kahve Kenan Doğulu'dan şarkı sürprizi: Kahve

Esra Erol'da dillere düşen aldatma hikayesi

Mehmet Bey, eşini aldatmadığını, yalnız ev işlerinde yardımcı olması için bir dadı tuttuklarını dile getiriyor.Rabia Hanım, dadının genç ve çekici görünmesinden dolayı işe almak istemiyor. Esra Erol’un programında, Mehmet Bey’e eşinin kıskançlık duygularını neden göz ardı etmiş olduğu soruldu. Mehmet Bey, herhangi bir yanlış anlaşılmayı önlemek için teknolojik takibe rağmen, dadıyla bir tek iş için mesajşim kurduğunu belirtti.

Esra Erol'da dillere düşen aldatma hikayesi
Dadı Meryem’in masaj salonunda çalıştığı bilgisi ortaya çıkınca, çift onu işten çıkarma kararı aldı. Rabia Hanım, çocuklarıyla beraber babasının evine sığınarak yeni bir dadı arayışına girdi. Mehmet Bey ise bir tek kaldığı bir anda, ‘aklına şeytanlık girerek’, dadı Meryem’e mesaj attığını itiraf etti. Eşi bu mesajlaşmayı fark edince, Mehmet Bey’in sadakatini sorgulamaya başladı. Mehmet Bey’in tek hatası, merakına yenik düşüp ‘Nasılsın?’ diye bir mesaj atmaktı; başka bir ilişki iddiası yoktu.

Esra Erol'da dillere düşen aldatma hikayesi

Canlı yayına katılan Rabia hanım eşi Mehmetin ilk aldatışı olmadığını daha öncede bu şekilde başkalarıyla mesajlarını yakaladığını ve Meryem hanıma her hangi bir düşmanlık beslemediğini dile getirerek eşinden boşanmak istediğini söyledi.