3 yaşındayken Elazığda bir aileye verilen Ozan'ın hikayasi herkesin içini yaktı. İşte Ozan'ın hikayesi;

'Annem para karşılığında bana bakmaları için 3 yaşında Elazığda bir aileye vermişler.Keşke sokağa bıraksalardı.Verildiğim aile bana etmediğini bırakmadı yataktan döverek uyandırırlardı. 1992 yılında evden ayrıldım 1 yıl Elazığda kaldım. Sonrasında İstanbul'a geldim günlerce sokaklarda yattım. Şuan kahvede çalışıyorum ve orada yatıyorum.' şeklinde hikayesini anlattı

Esra Erol'da 40 yıldır çözülmeyen düğüm çözüldü!

Gaddar  yeni bölüm fragmanı izle Gaddar yeni bölüm fragmanı izle

Esra Erol Ozan'ın annesi İkbale hanımı ve babası Yusuf beyi buldu.Annesi ve babası İskenderun'da bir eğlence mekanında tanışıyorlar.Babası başkasıyla evli olmasına rağmen İkbale  hanımla ilişkilerine devam ediyorlar ve Ozan dünyaya geliyor. Ozan'ın kimlikteki gerçek ismi Şaban Işık olduğunu canlı yayında ilk kez öğrendi.

Esra Erol Yusuf beyin 2 sene önce vefat ettiğini söylediğinde Ozan gözyaşlarına hakim olamadı.

Esra Erol'da 40 yıldır çözülmeyen düğüm çözüldü!

Canlı yayına bağlanan Yusuf beyin eşi Aynur hanım;

'Eşim seni çok aradı çok çabaladı.Biz eşimle 75 yılında evlendik.Eşim arkadaşlarıyla eğlence mekanına gittiler orada Ozan'ın annesi İkbale hanımla aralarında bi ilişki başlıyor ve o şekilde tanışıyorlar.Ben İkbale hanımdan çok çektim karakolluk olduk hatta. O dönemde annesi hastalanınca İkbale hanımın yanına gidemedi, İkbale hanımda Ozan'ı alıp gitti kayıplara karıştı.Biz Ozan'ı çok aradık hiç bir kayıta ulaşamadık çünkü annesi İkbale hanımın öldüğü söylenildi'dedi.

Esra Erol'da 40 yıldır çözülmeyen düğüm çözüldü!

Canlı yayına bağlanan İkbale hanım; 

'Olaylar Aynur hanımın anlattığı gibi değil benim ne yaşadığımı bilmiyorsunuz yakında geleceğim yanına.' şeklinde konuştu.

Yayın esnasında gelen ihbarlar sonrasında şok detaylar ortaya çıktı.

Esra Erol'da 40 yıldır çözülmeyen düğüm çözüldü!

Telefonla bağlanan izleyici Ozan'ın iki kardeşi daha olduğunu söyledi ve anne İkbale hanım bunu doğruladı. Ozaman bunları duyunca şok oldu.

Esra Erol'da 40 yıldır çözülmeyen düğüm çözüldü!

Annesinin yaşadıkları için üzülen ve ona kızmaktan vazgeçtiğini söyleyen Ozaman 2 kardeşi olduğunu ve annesinin onlarada sahip çıkmadığını öğrenince çılgına döndü.