35 yaşında 2 üniversite bitirmiş ailesiyle Manisada yaşan mühendislik fakültesi mezunu Mustafa bey son 2 yıl içinde kendisini eve kapatıp odasından çıkmayarak yaşıyordu. Köy halkıylada tartışmalara girip iyice bunalıma giren Mustafa bey kendisini tamamen insanlara kapattı.Babası Mustafa'nın sürekli alkol almasından dolayı sinirlenip çalışmayıp sadece odanda alkol alıyorsun ben sana daha para vermem demesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Mustafa beni evden mi kovuyorsun? demesi üzerine babası evet diyince  Mustafa evi terk etti.. 

Esra Erol ve ekibi 4 aydır kayıp olan Mustafayı buldu!
Mustafa bey 4 aydır Antalya'da bir pansiyonda yaşıyor. İnsanlarla iletişim kurmayan sadece temel ihtiyaçları için markete çıkan ve sonrasında kendisini odaya kilitleyen Musta beyin psikolojisinin yerinde olmadığı söylendi. Kaldığı pansiyonun sahibi ekranlarda Mustafa beyin fotoğrafını görünce Esra Erol'un ekibine ulaştı..

Esra Erol'da bitirilemeyen evlilik! 19 Mart 2024 Esra Erol'da bitirilemeyen evlilik! 19 Mart 2024

Esra Erol ve ekibi 4 aydır kayıp olan Mustafayı buldu!
Bunun üzerine Esra Erol'un muhabiri Caner Antalya'ya giderek Mustafa beyle görüşmeye çalıştı. Ancak Mustafa bey annesini ve babasını suçladığı için onlarla görüşmek istemediğini sağlığının iyi olduğunun haberini yollayarak kimseyle görüşmek istemediğini dile getirdi. Mustafa beyin babası yinede  kaldığı odaya kadar çıkarak oğluna seslendi fakat Mustafa bey kapıyı açarak babasına saldırmaya başladı.

Survivor'da dokunulmazlık oyunun hangi takım kazandı 19.05.2024 Survivor'da dokunulmazlık oyunun hangi takım kazandı 19.05.2024

Esra Erol ve ekibi 4 aydır kayıp olan Mustafayı buldu!
Pansiyon çalışanları ve etraftaki esnaflar Mustafa'nın psikolojik durumunun iyi olmadığını, stünün başının yırtık bir halde olduğunu,ayakları çıplak bir şekilde sokakta dolaştığını dile getirdi.