Müge Anlı'da itiraf etti! Şaban Ateş cinayetinde yeni gelişme Müge Anlı'da itiraf etti! Şaban Ateş cinayetinde yeni gelişme

Sözcü TV ekranlarında Serap Belovacıklı'nın sunduğu Sokağın Sözü programına konuk olarak katılan gazeteci İsmail Saymaz ile Prof. Dr. Ersan Şen Polat ailesine yapılan operasyonu konuşurken birbirine girdi.

Ersan Şen, Dilan Polat-Engin Polat çiftinin yargısız infaz yapıldığına değindi. Daha sonrasında İsmail Saymaz ile Ersan Şen arasında sert tartışmalar yaşandı.

ERSAN ŞEN ÇIKAN HABERLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Ersan Şen, Dilan Polat operasyonu hakkında ''Suçsuzluk masumiyet karinesinin devam ettiği yerde, sosyal medya paylaşımları üzerinden cezalandırmak doğru değil. Servet sahibi olmak suç değil. Siz yargı makamı mısınız?" açıklamasında bulundu.

“YARGISIZ İNFAZ YAPIYORSUN”

İsmail Saymaz, "Hoca, yargısız infaz yapıldığını nereden biliyor 'Elinizde ne var da bu insanları suçluyorsunuz?' diyor" ifadelerini kullanınca Ersan Şen, Saymaz'a, "Sen de yargısız infaz yapıyorsun" karşılığı verdi. Ersan Şen ardından da "İsmail, sen dosyayı gördün mü? İçine mi baktın?" dedi.

“YALAN YANLIŞ BİLGİLER”

Dilan Polat-Engin Polat haberleri için "Elinizde açık kaynağa yansıyan yalan yanlış bilgiler var" ifadesini kullanan Ersan Şen ile  İsmail Saymaz arasında yaşanan diyalog şu şekilde gerçekleşti:

Saymaz: Hocam siz dosyayı biliyor musunuz?

Ersan Şen: Biliyorum. Sen biliyor musun?

Saymaz: Ben temas ettiğim avukatlar ve kimi yargı mensuplarından yaptığım temaslarla, bu dosyada Dilan Polat Engin Polat çiftine atfedilen suçları biliyorum.

Ersan Şen: Biliyorsun da bu o suçların olduğunu mu gösteriyor?

İsmail Saymaz: Bu kadar ısrarla savunduğunuza göre, iddiaların asılsız olduğunu söyleyebildiğinize göre, avukatı mısınız?

Ersan Şen: Değilim, ama olabilirdim de...

Saymaz: Siz Dilan Polat dosyasında neden bu kadar agresif oldunuz ki anlamadım.

Ersan Şen: Ne alakası var. Benim dosyam değil ki! Benim dosyam olsa amenna...