Çok dizide rol alan başarılı oyuncu  geçriğimiz günlerde kısa sürede gündem oldu. Petekkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Göcek marinadaki vatandaşların mağdur edildiğini söyleyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan şu sözlerle yardım talep etti:

"Sayın Cumhurbaşkanım. Eminiz ki ülkemiz içerisinde boğuştuğunuz bir çok sorun var. Ama Göcek ülkemizin cenneti, gözbebeğidir. Bizim gözbebeğimize bazı firmalar Muçev vasıtasıyla kiralayıp Göcek'teki yerlileri gerçek toprak sahiplerini çeşitli katakullilerle kandırmaya çalışıp ve ellerindeki bütün serveti sevgilerini memleketlerine duydukları saygıyı hepsini bu şirket yok etmiştir. Adım Erkan Petekkaya. Ben 20 yıldır Göcek'teyim bu sahildeki teknecilerin ve buradaki gerçek sahiplerin haklı olduğuna inanıyorum. Onlar adına sizden yardım rica ediyorum. Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor. Son olarak Sn. Cumhurbaşkanım ben Göcek'teki tüm tekne sahiplerinin, buranın gerçek sahiplerinin bu insanların olduğuna inanıyorum. Sizden onlar adına yardım rica ediyorum. Amerikalıların kızılderililere yaptıklarını şimdi burada yapıyorlar."


Bugün yeni bir paylaşımda bulunan Petekkaya Göcek marinayı kiralayan şirketin sahibiyle görüştüklerini ve sorunun çözüldüğünü duyurdu. Erkan Petekkaya,

"Göcek marinayı kiralayan Ottomarin şirketinin sahibi Sayın Mustafa Atilla , tekne kooperatifçilerinin sorunlarını dinlemek üzere sağ olsun işini gücünü bırakıp Göcek'e geldi. Teknecilerin dertlerini dinleyip kalıcı çözümler sundu. Büyük özveriler göstererek kooperatifçilerin bir çok isteğini kabul edip onları mağdur etmedi. Göcek'e büyük katkılar kazandıracağını gördüğümüz Sayın Mustafa Atilla Bey'e yaptığı her şey için Göcek halkı adına teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla" dedi.
 

Erdoğan: Çip fabrikası kuracağız Erdoğan: Çip fabrikası kuracağız

Erkan Petekkaya-3

Editör: Haber Merkezi