CHP Kurultayı'nda, Kemal Kılıçdaroğlu 13 yıldır oturduğu koltuğu Özgür Özel'e devretmişti.

Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığı'nı kaybetmesinin ardından görevinden ayrılan Eren Erdem, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Erdem, Kurultay 2'nci tur oylaması öncesi 'sevinç' görüntüleri ortaya çıkan vekiller Ali Mahir Başarır ve Veli Ağbaba'ya ağır sözlerle tepki gösterdi.

İstanbul hava limanındaki kapalı olan pist uçuşlara tekrar açıldı İstanbul hava limanındaki kapalı olan pist uçuşlara tekrar açıldı

Sosyal medya hesabı X'ten paylaşımda bulunan Erdem şunları kaydetti:

"Erdoğan’ı mı yendiniz? Bu sevinç nedir?
Sizi Milletvekili yapan, MYK üyesi; Genel Başkanvekili yapan ağabeyiniz Kılıçdaroğlu’nu yendiniz. Bu sevincin, coşkunun sebebi Kılıçdaroğlu’na hakaretler ederek gönderilmesi mi?
Bu ülkede 'Aleviden Cumhurbaşkanı olmaz' denilirken, koca bir halkın umudu haline gelen Kılıçdaroğlu size ne yaptı da böyle sevindiniz O’nu yenince!
Çok üzgünüm çok!"

GÖREVİ BIRAKMIŞTI

CHP Kurultayı'nda seçimi kaybederek Genel Başkanlık koltuğunu bırakan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, mayıs seçimlerinin ardından göreve getirdiği Eren Erdem, CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine veda etmişti.