Özgür Özel'in CHP'de genel başkanlık koltuğuna oturması sonrasında CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya sarılması ve ardından zıplayarak sevinç gösterisi yapması gündeme oturmuştu.

Ali Mahir Başarır, Özgür Özel’in Genel Başkan seçilmesinin ardından sosyal medya hesabından “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Özgür Özel” başlığıyla yaptığı paylaşıma #YüzyılınDeğişimi etiketini yaptığı görülmüştü.

Gazeteci Enver Aysever, Mahir Başarır’ın sevinç gösterisine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

“SANKİ İZMİR’DEN DENİZE DÜŞMAN DÖKÜYOR”

Aysever, X hesabından yaptığı paylaşımda “Değerli dostlar şunu bilmenizi isterim; kolay seviyor, kolay vazgeçiyorsunuz… Sonra çok üzülüyorsunuz. Şu Ali Mahir Başarır videosu bana çok dokundu. Sanki İzmir’den denize düşman döküyor. Bu duygu davranış eğer en tepedekinin tavrıysa yazık memleketin haline! Yenmeyi yenilmeyi olgunlukla karşılamayan biri kimseye faydalı olamaz.” İfadelerini kullandı.

Pek çok sosyal medya kullanıcısı da Aysever’in bu görüşüne katıldığını belirterek “Alay edercesine sevindiler” “Yapılacak bir hareket değildi” gibi yorumlar yazdı.