Emekliler için promosyon ödeme tutarlarında 2 kat artış sağlandı ve başvurular bugün başladı.

2024 Emekli promosyonları: En yüksek promosyonu hangi banka  veriyor? 2024 Emekli promosyonları: En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

3 Yıl taahhüt isteniyor

Promosyon miktarı, emekli maaşlarına göre belirleniyor ve bankalar genellikle promosyon için 3 yıl taahhüt istiyorlar. Ancak bu süre dolmadan da banka değiştirme imkanı bulunuyor. Promosyon ödemeleri, emeklilerin banka tercihlerinde önemli bir faktör olmaya devam ediyor.

Rekabet Kurumu Frito Lay Gıda hakkında soruşturma açtı Rekabet Kurumu Frito Lay Gıda hakkında soruşturma açtı

Ak Parti'den Emeklilere Müjde

Başvurular E-Devlet üzerinden de olabiliyor

Emeklilerin promosyon tercihi için bankaya gitmeleri yeterli olabilir. Ayrıca, maaş tercihini e-devlet üzerinden de yapabilmeleri büyük bir kolaylık sağlar. Özel bankalarla da promosyon tutarlarında güncelleme için çalışmaların sürdüğünü görmek önemlidir.

Hesaplama nasıl yapılacak?

Son güncelleme 2022 yılında yapılmıştı. 16 milyon emeklimizin tamamını kapsayan bir çalışma. Emeklilerimizin maaş promosyonlarında da ikramiyenin yanı sıra gelirlerinde artış olacak. 4 bin lira aldığını var sayalım bir emeklimizin diyelim ki, 1,5 yıldır alıyor ve 1,5 yılı var. Dolayısıyla 1,5 yıllık tutar yeni alacağı tutardan düşülecek.