İş insanı Murat Özdemir'in, evliliği devam ederken Ebru Gündeş'le aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Selin Kabaklı, "Eşiniz sizi Ebru Gündeş'le aldattı mı?" sorusuna, "Ebru Abla umarım bana yaşattıklarını yaşamasın. Herkesin yolu açık olsun" yanıtını vermişti.

Ebru Günleşle evlenen Murat Özdemir'in eski eşinden şok açıklamalar

ESKİ EŞ KABAKLI'DAN İMALI MESAJ 

Ey Rabbim yol senin hiza senin, kul senin ceza senin" paylaşımı dikkat çeken Selin Kabaklı, Beyaz TV'de ekranlara gelen 'Söylemezsem Olmaz' programına davet edildi. Yayına katılmayan Kabaklı, dün yayınlanan programa gönderdiği mesajda çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı: Arkadaşı ihbar etmiş! Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı: Arkadaşı ihbar etmiş!

Ebru Günleşle evlenen Murat Özdemir'in eski eşinden şok açıklamalar

Selin Kabaklı;

Selin Kabaklı, "Benim yayına çıkmaya ihtiyacım olsaydı, bunu iki yıl önce yapardım. Sizlerden ricam, şu anda yaralı bir anne ve beş yaşındaki yaralı bir kız çocuğunu unutmadan yorum yapmanız.Ben kandırılmış ve ihanete uğramış bir anneyim. Sessizliğimin tek sebebi kızımdır. Ben konuşursam yer yerinden oynar ama bunu yapmayacağım. Kızını düşünen ve koruyan bir anneyim. Kimsenin ahı kimsede kalmaz diyorum" yorumunda bulundu.