Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alarak ünlü ismi olay yaratıyor. Son olarak, spor tarzıyla ön plana çıkan Culpo, beyaz straplez büstiyeri, siyah pantolonu ve kırmızı çantasıyla tribün pozlarıyla beğeni topladı.

Sosyal medya kullanıcıları, Culpo'nun güzellik ve tarzına hayran kalarak, "Harika görünüyorsun", "Çok güzelsin", "Bu güzellik şaka mı?", "Her halin olay" gibi olumlu yorumlar yapıyor.

Hadise'yi şoke eden anlar! Hadise'yi şoke eden anlar!

Ünlü model, dünyanın en seksi kadını seçilmesini, "Bu, küçüklüğümden beri hayalimdi" şeklinde yorumlamıştı. Olivia Culpo, 8 Mayıs 1992'de ABD'nin Rhode Adası'nda doğdu. Beş çocuklu bir ailenin üçüncü çocuğu olan Culpo, İrlandalı bir anne ve Amerikalı bir babanın kızıdır.

Haziran 2012'de Miss Amerika seçilen Culpo, aynı yıl düzenlenen Miss Universe Güzellik Yarışması'nda birinci olarak tacını 2011 Miss Universe Güzeli Leila Lopes'ten devraldı. 1997'den sonra Kainat Güzeli seçilen ilk ABD'li oldu.

2010'da Boston Üniversitesi'nde iletişim ve oyunculuk eğitimi alan Culpo, mezun olduktan sonra modellik kariyerine başladı ve aynı zamanda bir müzisyen olarak da biliniyor.

Editör: Elif Erbay