Bodrum'daki sahil işgalden kurtarılıp halk plajı haline getirildi Bodrum'daki sahil işgalden kurtarılıp halk plajı haline getirildi

DÜFest 2024, Düzce Üniversitesi öğrencilerinin gelişimine katkıda bulunan çeşitli mesleki ve bilimsel etkinliklerin yanı sıra uluslararası öğrenci standıyla farklı kültürlerin buluşmasına olanak sağladı. Beş gün boyunca devam eden etkinliklerde, İran, Afganistan, Suriye, Sudan, Filistin, Gürcistan, Mısır, Ruanda, Somali, Pakistan, Yemen, Azerbaycan ve Afrika ülkelerinden öğrenciler kendi kültürlerini tanıtmaya devam etti.
DüFest 2024 renkli görüntülere sahne oluyor
DÜFest 2024'ün bir parçası olarak gerçekleştirilen futbol, voleybol, yüzme ve ayak tenisi müsabakalarının ödül törenlerinin yanı sıra, İzci Grubu Topluluğu ve Dağcılık Topluluğu gösterileri ile halk oyunları etkinliklere renk kattı. Düzce Üniversitesi öğrencilerinin konserleri ve müzikal performanslarının yer aldığı organizasyon, Dilara Uysal ve Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Türk Sanat Müziği Korosu gibi sanatçılarla dolu anlar yaşattı.
DüFest 2024 renkli görüntülere sahne oluyor
DJ Ali Hakan Eren'in sahne performansıyla devam eden DÜFest 2024 Öğrenci Festivali'nin ikinci günü, Seyfi Demir'in ilgiyle takip edilen konseriyle sona erdi. Düzce Üniversitesi öğrencileri, final sınavları öncesinde güzel bir ilkbahar mevsiminde hem eğlendi hem de moral depolayarak kampüs yaşamının keyfini çıkardı.

Kaynak: iha