İngiliz şarkıcı Dua Lipa, bir süredir Fransız yönetmen Romain Gavras ile devam eden ilişkisini iş yoğunluğu nedeniyle sonlandırmıştı. İkilinin 76. Cannes Film Festivali'nde bir araya gelerek kırmızı halıda boy göstermeleri, yaş farkları nedeniyle sıkça konuşulmuştu. Ancak, Dua Lipa'nın aşk hayatında yeni bir sayfa açtığına dair sıcak gelişmeler yaşandı.

Dua Lipa'nın eski aşkını unutup, Callum Turner ile yaşadığı bu romantik anlar, çiftin ilişkisinin resmiyet kazandığına işaret etti.

Ceyda Düvenci'den romantik kutlama Ceyda Düvenci'den romantik kutlama

Dua Lipa ve Callum Turner'ın ilişkisi, şarkıcının üçüncü albümünün yayınlanmasından önce sadece müziğine odaklanmak istemesi nedeniyle Romain Gavras ile ayrıldığına dair ortaya atılan iddiaları da doğrular nitelikte. İkilinin basına yansıyan öpücük dolu anları, medyanın ilgisini çekerken, çift bu durumdan pek rahatsız olmadıklarını gösterdi.

Dua Lipa, Callum Turner ile olan ilişkisini Hollywood'da düzenlenen bir etkinlik sırasında doğruladı. Ayrıca, sevgilisinin rol aldığı "Masters Of The Air" adlı yapımın galasında da birlikte boy göstermişlerdi. İkilinin birlikte geçirdikleri anlar, hayranlarının ve medyanın dikkatini çekmiş, aşk haberleriyle gündem olmuştu.