Hayko'ları karıştırdılar Hayko'ları karıştırdılar

Uzun yıllardır 'Güldür Güldür Show'da yer alan ve 2014'te Kerimcan Kamal ile evlenen çift, 2018'de ikiz çocukları Piraye ile Rutkay Kerim'i kucaklarına almıştı.

Çocukları olmasa belki de İstanbul'da yaşamaya devam etmenin daha kolay olabileceğini belirten Rutkay, Urla'nın çocukları için harika bir seçenek olduğunu söyledi. İstanbul'da mutsuz olduklarını ifade eden Rutkay, "2021'de evi aldık ama 2 yıl inşaat süresi vardı. Biraz çocuklarla Urla'da da bir hayatımız olur dedik, çocuklar İstanbul'a alışmadan doğada, hayvanların, bitkilerin olduğu bir yerde mi olsa diye... Kerimcan'ı ikna etmem zor oldu" dedi.

Urla'da geçirdikleri 8 ayın ardından, "İyi ki yapmışız" diyen Rutkay, haftanın 3 günü iş için hala İstanbul'a gittiğini belirtti. Urla'nın avantajlarından bahseden ünlü oyuncu, "Buradaki okullar daha butik, trafik derdin yok, tarlalara çıkıyoruz, kendi sebzemizi buradan alıyoruz, çocuklar için bu bir alışkanlık oldu" diye konuştu.

Güldür Güldür Show'dan ayrılmak istemediğini vurgulayan Rutkay, sağlığı ve program devam ettiği sürece bu tempoyu sürdürmek istediğini belirtti. "Burada 80'ler kafası var, kapıda kestanem, portakalım oluyor" diyen Rutkay, Urla'da en çok şaşırdıkları şeyin insanların kibar olması olduğunu söyledi."

Editör: Elif Erbay