Time dergisinin "dünyada gezilebilecek en iyi 100 yer" listesinde Diyarbakır da var Time dergisinin "dünyada gezilebilecek en iyi 100 yer" listesinde Diyarbakır da var

Dilan Polat’ın kendisine zarar verdiği haberleri doğrulayan Şükran Polat " Maalesef haberler doğru. Gelinim kendisine yapılanları , iftiraları kaldıramıyor . Mahkemede artık dayanamıyorum diyip kendine zarar verdi " dedi.

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü fenomen Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat gelininin kendisine zarar verdiği haberlerini doğruladı.

dilan polatın kaynanası şükran polat

Ünlü femomenin yakın arkadaşı tarafından yapılan “Kolları, yüzü, bacakları her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor" açıklamasını doğrulayan Şükran Polat gelinin biran önce tahliye edilmesi gerektiğini söyledi. Polat" Maalesef haberler doğru. Gelinim kendisine yapılanları iftiraları kaldıramıyor . Mahkemede artık dayanamıyorum diyip kendine zarar verdi. Psikolojisi hiç iyi değil. Gün geçtikçe gözümüzün önünde eriyor korkuyoruz. Kim verecek bunun hesabını bişey olursa ona " diye tepki gösterdi.

Editör: Elif Erbay