Soydan, bir sosyal medya kullanıcısından gelen "Didem Hanım, güzel bir sinema filminde oynamak size çok yakışır diye düşünüyorum. Aksiyon, gerilim, korku filmleri gibi. Bu arada her zamanki gibi çok güzelsiniz" mesajına kayıtsız kalamamıştı.


Takipçisine yanıt veren ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı: Oyunculuk yeteneğim yok. İnsanlar yeteri kadar kötüsüne maruz kalıyor zaten, ben işimde iyi olmaya çalışıyorum. Çok sevgiler.

didem soydan
Oyunculuk düşünmediğini söyleyen ünlü model, "Daha önce denemiştim, pek bana göre değil. Bir daha oyunculuk denemem" açıklamasında bulunmuştu.

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli sevenlerini korkuttu! İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli sevenlerini korkuttu!

Daha çok reklam çekimlerine ve podyumlara ağırlık verdiğini söyleyen Soydan, ardından acelesi olduğunu söyleyerek evinin yolunu tuttu.

didem soydandan üstsüz paylaşım

Amaç yok. Ben modelim, marka parasını veriyor ben giyiniyorum, o para ile de geçiniyorum. His yok iş var, haftaya daha kapalı ya da daha da açık kıyafetler ile görebilirsiniz. Hani ben uyarayım, sonra incinmenizi istemem...

Her paylaşımıyla binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa son paylaşımıyla bakana bir daha baktırdı.

Kameralar karşısında posta sarınıp uzanan Didem Soydan birbirinden iddialı pozlar verdi. Soydan'ın cesur tarzı yine sosyal medyayı salladı.