Beşiktaş, Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına bugün yapılan antrenmanla devam etti. 

İdman sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, basının sorularına yanıt verdi.

Ghezzal Derbide Oynayacak Mı

SAKAT FUTBOLCULARIN DURUMU

Masuaku ve Rosier’in sakatlıklarına ilişkin Çalımbay, “Şu anda daha belli değil” dedi. Tayyip'in oynayabilecek duruma gelip gelmediği hakkında ise “Çalışıyor, şu anda tam değil, hazır değil.” ifadelerine yer verdi.

Bailly ve Ghezzal’ın sakatlıklarına dair ise Çalımbay, “Durumlarına bakacağız, Maç gününe kadar bir karar vereceğiz.” Yanıtını verdi.

Bailly Derbide Oynayacak Mı

FENERBAHÇE DERBİSİ ÖNCESİ TAKIMIN DURUMU NASIL?

Rıza Çalımbay “Mücadeleye takımı nasıl hazırlıyorsunuz? Takımın mental durumu nasıl?” soruları karşısında ise şu ifadeleri kullandı:

“Durumunuz iyi hiçbir sorun yok. Tek hedefim maçı bekliyoruz.  Bizim için çok önemli, taraflar için önemli, camia için önemli bir maça çıkacağız. Bunun farkındayız.  Oyuncularımız da farkında.  Buradaki yaptığımız şeyleri, farkındalığımız her şeyimizi de sahaya dökmemiz gerekiyor.

Bizim mutlaka kazanmamız gerekiyor. Başka hiçbir düşüncemiz yok kafamızda. Çünkü eğer yukarıyı yakalamak istiyorsak kesinlikle bu maçı kazanmamız lazım. Kendi sahamızda ben tabii ki başta taraftarımıza çok güveniyorum.  Onların çok büyük desteği olacak. Oyuncularımda da sonuna kadar güveniyorum, Bizim için bu kritik bir maç, mutlaka kazanmamız lazım.”