. Filmin çekimleri için kısa süre sonra start verilecekken, Yılmaz Güney'i oynayacak kişi şimdiden büyük merak konusu oldu. 

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü sinemacı Yılmaz Güney'in hayatını anlatan film projesinin startı verildi. Son dönemde oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yaptığı yorum ve açıklamalar ile tekrardan gündeme gelen Yılmaz Güney için taraflar toplandı. 

yılmaz güneyin filmi nerede çekilecek
Film için bir araya gelen Güney'in eşi Fatoş Güney yapımcı Ahmet San ile poz verdi. Film hakkında bilgi veren San,kısa süre sonra çekimlerine başlanacağını ünlü sinemacının tüm bilinmeyenlerini bu filmde aktaracaklarını söyledi. Güney ailesinin avukatı Bişar Abdi Alınak ise " Muhteşem bir Yılmaz Güney filmi olacak. Hayırlı olsun " dedi. 

Yılmaz Güney'i kim oynayacak 

Masterchef ana kadroya giren 9 yarışmacı kim oldu? Masterchef ana kadroya giren 9 yarışmacı kim oldu?

Güney'i kimin oynayacağı ise çok büyük merak konusu oldu. Güney'i oynayacak kişiler arasında,Caner Cindoruk ve son dönemin popüler ismi Cihangir Ceyhan'ın isimleri ön plana çıkıyor. 

yılmaz güney filmi çekiliyor

Dava açmıştı

Yılmaz Güney'in biyografik filminin çekimleri daha önce çıkmaza girmişti. Fatoş Güney, sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetmiş ,çekilmemesi için ayrıca dava da açtı. Filmin yapımcılığını üstlenen Midwood A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sa "Yüksek sayılabilecek bir meblağı telif bedeli olarak çok önceden hem de tamamını ödedik" şeklinde açıklama yapmıştı.