Neslihan Damla Aktepe bilinen ismi ile Danla Bilic, makyaj içerikli videoları ve vlogları ile tanınmış bir isim. İnternet üzerindeki hareketleri ilk olarak Twitter'da yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Danla Bilic son paylaştığı videoyla genç kızları uyardı.

Ünlü isim son olarak yaptırmış olduğu popo büyütme işlemi ile ilgili korkutan açıklamalarıyla gündeme geldi.  "hep güzel şeyleri önercek değilim" diyerek özellikle popo bölgesine uygulanan aquafilling dolgu işleminin vücudunda oluşturduğu komplikasyonlardan bahsetti.
Yaptırdığı dolgu işlemiyle poposunu büyüttüğünü açıklayan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde aquafilling nedeniyle 3. kez ameliyat geçirdiğini söyledi. geçirdiği ameliyattan sonra sevenlerini yaptırdığı işlemlerle uyardı.

Kenan Doğulu kameralara yakalandı! Kenan Doğulu kameralara yakalandı!

Danla Bilic-6
Yalvarıyorum dolgu yaptırmayın

Genç influencer takipçilerini uyardığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Yalvarıyorum yaptırmayın, o öyle bir madde ki enfekte olabiliyorsunuz. Ben iki sene önce enfekte oldum, bir ayım hastanede geçti. Dolgu asla ermiyor, popoya ve memeye yapılan dolgu vücudunda hakimiyet elde edip her yerine dağılıyor. Benim kaburgama kadar çıkmıştı, diz kapağıma kadar inmişti."
Ünlü fenomen sözlerine "Bazen öyle bir yerde toplanıyor ki tenis topu yutmuş gibi gözüküyorsunuz. İğrenç, rezalet bir şey. Kiminle konuştuysam aynı şeyi yaşamış" şeklinde devam etti.

Olay üzerine açıklamada bulunun Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kerem Yılmaz,

 “Güzellik arayışı zamansız bir çaba olmuştur ve tarih boyunca genç ve ışıltılı bir cilde ulaşmak, daha dolgun, iri memelere ve özellikle de günümüzde daha dolgun popolara sahip olmak insanların amaçlarından biri olmuş ve bunun sağlanabilmesi için çeşitli yöntemler uygulanmıştır. Estetik tıp alanındaki önemli yeniliklerden biri de dermal dolgu maddelerinin geliştirilmesi ve kullanılması olmuştur. Bu maddeler, yaşlanma belirtileriyle mücadele yöntemimizde başarı oranını artırarak, yüz hacmini artırmak ve eski haline getirmek için güvenli ve etkili bir yol sağladı. Bu maddelerin endüstriyel gelişiminde ise maalesef yaşanan komplikasyonlar en önemli yol göstericiler olmuştur. Dermal dolgu maddelerinin kökenleri, yağ ve parafin kullanılarak doku büyütmeye yönelik ilk girişimlerin yapıldığı 19. yüzyılın sonlarına kadar izlenebilir. Ancak bu yöntemlerin başarısı sınırlıydı ve enfeksiyonlar ve düzensiz sonuçlar gibi ciddi riskler taşıyordu. Sığır kolajeninin kullanımının ilk uygulanabilir dermal dolgu seçeneği olarak ortaya çıkması 1980'li yıllara kadar mümkün değildi. Kolajen önceki maddelere göre daha stabil olmasına rağmen yine de alerjik reaksiyon riski taşıyordu ve etkileri geçiciydi, yalnızca birkaç ay sürüyordu” dedi.

Editör: Haber Merkezi