İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ’Her Anında Hep Yanında İstanbul İftar Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,

"Enflasyonda hızlı bir düşüşe şahit olacağız. Biz sadece günü kurtarmanın değil, Türkiye, Türk ekonomisi için en doğrusunu yapmanın çabasındayız. Kişi başına düşen milli gelirimiz ilk kez 13 bin doları aştı. İstanbul hizmete aç, bir 5 yıl daha bekleyemeyiz. Zulme ve işgalcilere karşı direnen Filistinli kardeşlerimize terörist iftirası atanları dikkate almıyoruz" dedi.

5199’a karşı değilim, ötanazi uygulamam 5199’a karşı değilim, ötanazi uygulamam

CHP'Lİ ÖZEL'E TEPKİ

Sırf eleştirmek için AK Parti'ye Cumhur İttifakı'na vurmak için ithamlar bulunanları rabbimize havale ediyoruz. Mevla bizim yardımlarımızı biliyor. Zulme ve işgalcilere direnen Filistinli kardeşlerimize terörist iftirası atanları zaten dikkate almıyoruz.

İsrail'den özür dileyen değil İsrail'e özür dileten Türkiye gerçeği birilerini rahatsız ediyor.ABD ziyaretimde ABD'li tipler bana sordular,

'Siz Filistin'e nasıl bakıyorsunuz. Siz Filistindeki bu kişilere nasıl bakıyorsunuz' dediler. Sizin baktığınızın tam tersi bakıyoruz demiştim. Bu işin arkasına nelerin olduğu açıkça ortada. Suriye'de olduğu gibi burada da zalimin karşısında esas duruşa geçmişlerdir. Biz bunların arkasında hangi lobilerin olduğunun farkındayız. Bu zamana kadar boyun eğmedik, bundan sonra da eğmeyeceğiz.

Kaynak: iha