31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde gerçekleştirdiği saha ziyaretleri kapsamında Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza DağForbest Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Her zaman olduğu gibi samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Dağ, esnafların ve vatandaşların taleplerini doğrudan dinledi. Ayrıca, mahalle sakinleriyle sohbet ederek, onların günlük yaşantılarına dair görüş ve önerilerini not aldı.

Düzenleme, yeni yasama döneminde Meclis’e gelecek Düzenleme, yeni yasama döneminde Meclis’e gelecek

Ardından Buca Esnaf Odası'nı ziyaret eden Dağ, esnaf temsilcileriyle bir araya geldi. Esnafın Türkiye ekonomisinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayan Dağ, sektörün güçlenmesi adına yerelde atılacak adımları konuştu.

Hamza Dağ daha sonra programı çerçevesinde Kosova Rumeli Derneği'ni Ziyaret etti. Gönül coğrafyamızın baş taçlarından Evlad-ı Fatihan'ın temsilcileri Kosova Rumeli Derneği notuyla sosyal medya hesabından ziyareti paylaştı.

Dağ ziyareti İzmir'de Belediyeyi kazanarak "Bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki süreçte de İzmir’imiz için yaptığımız her işi ortak akıl ve istişare ile yapacağız." dedi.

Editör: Haber Merkezi