Bağışıklığı güçlendiren besinleri ve baharatları tüketen çocuklar kolay kolay influenza, grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara yakalanmaz. Bu besinler makarnaya eklenebilir, yoğurda, çorbalara ve yemeklere ilave edilerek tüketilebilir. Çocukları influanzadan koruyan en temel besin sarımsak olurken en güçlü baharat ise kekiktir.

Çocuklar için alınacak basit önlemler!

SARIMSAK

Soğuk algınlığı ve gribi önlemek ve tedavi etmek için sarımsağın kullanılması, dünya çapında çeşitli kültürlerde eski şifalara dayanmaktadır. Güçlü bir antioksidandır ve antibakteriyel, antiviral, anti-fungal ve antiinflamatuar etkiler gösterir. Temelde her şeye karşı olan süper besindir. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan ve detoksifikasyona yardımcı olan 33'ten fazla kükürt bazlı bileşiğe sahiptir.

Çocuklar için alınacak basit önlemler!

ÇOCUĞUNUZUN YEMEKLERİNE SARIMSAK EKLEMENİN YOLLARI

Makarna soslarının içine atılabilir

Yoğurda eklenebilir

Yemeklere enklenebilir

Kızartmalara, çorbalara eklenebilir

SARIMSAĞIN FAYDASI İÇİN DİKKAT

Sarımsak çok yönlü olduğundan neredeyse her şeyin içine koyabilirsiniz. Önemli olan, yüksek sıcaklıklarda çok uzun süre pişirmemektir. 100°C'nin üzerinde ve 20 dakikadan uzun süren herhangi bir şey, gücünü kaybetmeye başlayacaktır.

Dini nikahlı eşi tarafından öldürüldü! Dini nikahlı eşi tarafından öldürüldü!

Çocuklar için alınacak basit önlemler!

KEKİK

Kekik otu aynı zamanda anti-bakteriyel, antiviral ve anti-mantar süper kahramanı olarak kabul edilir. İçeriğindeki flavonoidler, B, C ve D vitaminleri nedeniyle kekik, soğuk algınlığı, grip ve boğaz ağrısı gibi kronik solunum sorunlarının önlenmesine yardımcı olmak için mükemmeldir. Aynı zamanda ateşi düşürmek için ilaç olarak da harika bir besindir.

ÇOCUĞUNUZUN YEMEKLERİNE KEKİĞİ DAHİL ETMENİN YOLLARI

Çorbalara ve yemeklere eklenebilir

Domates, mantar gibi makarna soslarının içine atılır

Çocuklar için alınacak basit önlemler!