Birgün'de yer alan habere göre ,CHP’de gece yarısı tamamlanması beklenen Parti Meclisi’nin ardından 232 seçim çevresinde adayların açıklanacağı öğrenildi. Partinin aday belirleme mesaisinin 1 Şubat Perşembe günü sona ereceği bildirildi.  Edinilen bilgiye göre CHP MYK’de İstanbul’un 14 ilçesinin adayları kesinleştirildi. Ankara’da da ilçelerin büyük bölümünde adaylar belirlendi. CHP’nin Çankaya adayını ise 1 Şubat’ta açıklayacağı kaydedildi.

İZMİR 1 ŞUBAT’TA

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir ilçe adaylarını da 1 Şubat’ta gerçekleştirilecek MYK ve Parti Meclisi’ne bıraktığı ifade edildi. MYK’nin hemen ardından başlayacak PM’nin sona ermesi ile CHP’nin kamuoyuna sekiz büyükşehir adayını daha açıklayacağı dile getirildi.

ANTALYA’DA MUHİTTİN BÖCEK

Ebrar sitesi soruşturmasında yeni bilir kişi raporu hazırlandı Ebrar sitesi soruşturmasında yeni bilir kişi raporu hazırlandı

Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yönelik Muhittin Böcek ismi MYK’den geçti. Böcek’in isminin PM’de oylanmasının ardından kamuoyuna duyurulacağı öğrenilirken CHP, Fethiye için Alim Karaca, Muğla için ise Ahmet Aras isimlerini kesinleştirdi.