Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son gösterisinde yaşanan bir olayla ilgili çıkan haberlere sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Gösteri sırasında salonun bir bölümündeki taşkınlık yaparak diğer seyircilerin rahatsız olmasına neden olan iki kişiye sinirlenerek sahneyi terk ettiği iddia edilmişti. Ancak Yılmaz, olayı farklı bir açıdan ele alarak durumu açıklığa kavuşturdu.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın düğünü iptal mi oluyor? Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın düğünü iptal mi oluyor?

Olay, Yılmaz'ın gösterisi sırasında gerçekleşti. İddialara göre, kadın ve erkekten oluşan iki kişilik bir grup, sürekli bağırarak gösteriyi bölmüş ve bu durum diğer izleyiciler tarafından rahatsızlıkla karşılanmış. Bu taşkınlık üzerine Yılmaz, gösteriyi kısa süreliğine terk edip kulise geçmiş, sonra ise geri dönerek gösterisine devam etmiş.

Cem Yılmaz, yaşananları doğrularken, kendisine yöneltilen eleştirilere ve yapılan haberlere sert bir dille yanıt verdi. Yılmaz, "2000 kişinin konforu için, seyircim, sahneye uzak bir bölgede iki kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi. Ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim... Çocuk gibi haberler yapmışsınız. Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor, ikrah geldi ha!" ifadelerini kullandı.

Komedyen, gösteri dünyasında uzun yıllardır yer aldığını ve bu tür durumlarla başa çıkma konusunda deneyimli olduğunu belirterek, hazirandan sonra gösterilerine ara vereceğini ve bu sürede kafa dinleyeceğini dile getirdi.