İstanbul’da ters şeritten giden Yakup Sevgen adlı bir motor sürücüsü, hızla gittiği esnada bir yayaya hafif şekilde çarptı. Çarptığı esnada küfreden motorcuya, yaya adamın eşi tepki gösterdi.

Bunun üzerine Sevgen kadına bağırarak onların suçlu olduğunu, aniden önüne çıktıklarını söyleyerek kendini savundu. Çevredekilerden de tepki gören motorcunun söyledikleri ise akıl alır gibi değil.

Tüm bu yaşananlar ise Sevgen'in kendi kamerasından kaydedildi.

İstanbul'da polise silah çektiler: Ölü ve yaralı var İstanbul'da polise silah çektiler: Ölü ve yaralı var

Bu anları sosyal medyadan paylaşarak, kullanıcıların yorum yapmasını istedi. Ancak çok fazla olumsuz yorum aldı.

Yakup Sevgen isimli motor sürücüsü ve yayıncının kameraların yansıyan bu anlar, konuya ilgili bir açıklamayla birlikte sosyal medya paylaşıldı.

Haklı olduğunu düşünerek paylaştığı videoya tepki yağınca Sevgen şu notu paylaştı:

"Bu zamana kadar kimseye saygısızlık veya terbiyesizlik yapmadım. Olay esnasında elim ayağım boşalmıştı, motorcu olan bilir o anki durumu. Teyzenin susmasını bekliyorum özür dilemek için sağolsun teyzem avazının çıktığı kadar bağırarak konuşmasa. Ben motordan inip teyzemin elinden amcamın elinden öpecektim. Tam motordan inicekken minibüs şoförü sağolsun uygunsuz bi üslupla olaya bodoslama girdiği için ortam daha cok gerildi ve sinirlerime azıcıkda olsa hakim olamadım, olayın kamera arkasini bilmeden kimse yargı yapmasın arkadaşlar. Hatamın farkındaym ben zaten meraklı insanlar tarafından zorla bu duruma geliyoruz."