Microsoft'un Xbox Game Showcase ve Call of Duty Direct etkinliğinde yapılan duyuruda, bu yılki oyunun serinin şimdiye kadarki en heyecan verici ve etkileyici Black Ops deneyimini sunacağı belirtildi.

Milli yazılımın başarılı olması için ne gerekli? Gökhan Soy açıkladı! Milli yazılımın başarılı olması için ne gerekli? Gökhan Soy açıkladı!

Call of Duty: Black Ops 6, oyuncuları 1990'ların başına, Soğuk Savaş döneminin hemen sonrasına götürecek. Activision'un basın bültenine göre, oyun; Rusya, Orta Doğu, Güney Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri gibi farklı bölgelerde geçen gizlilik tabanlı oynanışı gişe rekorları kıran aksiyon sahneleriyle harmanlayan epik bir casus gerilim filmi sunacak.

Call of Duty: Black Ops 6

Serinin ana karakterleri Frank Woods ve Russell Adler'in yanı sıra, yeni karakterler Troy Marshall ve Jane Harrow da bu macerada yer alacak. İlk yayımlanan ekran görüntüleri, bu aksiyon dolu oyunun bazı sahnelerine ve yeni karakterlere dair ipuçları sunuyor. Özellikle, Adler'in Washington DC'nin kuşatma altında olduğu anlaşılan bir sahnede, bir polis arabasından atlayarak motosikletle kaçış yaptığı an dikkat çekiyor.

Call of Duty: Black Ops 6, geniş kapsamlı çok oyunculu modları ve yuvarlak tabanlı Zombies oynanışının geri dönüşüyle de dikkat çekiyor. Activision, bu yılki oyunun, dünya çapında geniş bir harekât ve etkileyici görsellerle dolu bir deneyim sunacağını vaat ediyor.

Oyun, Xbox Game Pass'e dahil edilecek ve bu sayede Xbox sahipleri, oyuna çıkış gününde erişebilecekler. Bu, serinin hayranları için büyük bir avantaj sağlıyor. Call of Duty: Black Ops 6, Black Ops serisinin hayranlarını bir kez daha kendine hayran bırakmaya hazırlanıyor.

Daha fazla bilgi ve detaylı içerikler için Call of Duty Direct etkinliğini takip edebilirsiniz. Oyunun çıkışına kadar yeni ekran görüntüleri, fragmanlar ve güncellemelerle oyuncuların heyecanını dorukta tutmayı hedefliyorlar. Bu Ekim ayında, Black Ops serisinin en yeni ve en büyük macerasına hazırlanın!

Editör: Elif Erbay