71 yaşındaki Bülent Ersoy, 2020'de hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'a Anneler Günü'nde bir mektup yazarak duygularını dile getirdi. Ersoy, mektubunda annesine hitaben şu cümlelere yer verdi:

"Annem, merhaba. Bugün Anneler Günü. Senin günün. Ama aslında her gün, her saat, her dakika, her saniye ve her salisem senin hayalin ve de seni anarak geçirdiğim tüm zamanlarım senin günün benim için. Telefonun hâlâ telefonumda kayıtlı duruyor."

Ardından açıklama yapan ünlü sanatçı, annesinin mezarı için özel bir vasiyetinin olduğunu belirtti. Ersoy'un annesine yazdığı mektupta, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun mezar yerini bulması dikkat çekti. Ersoy, mezarının nasıl dizayn edilmesini istediğini ve özel bir stilde yapıldığını ifade etti. Ayrıca, mezarının temizliği ve bakımı konusunda da özel talimatlar verdi. Ünlü sanatçı, aynı zamanda yakın arkadaşı Haluk Şentürk'e mezarının bakımı konusunda vasiyetlerde bulundu.

Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı

Editör: Haber Merkezi