İlk olarak sezon başında YouTube'da yayınlanan "Dünya Güzellerim Masada" formatıyla izleyiciyle buluşan ikonik üçlü, büyük ilgi görmüştü. Ancak, Bülent Ersoy'un çekilmesiyle programın büyüsü kısa sürede kaybolmuştu.

Son haftalarda dolaşan dedikodular doğru çıktı ve "Dünya Güzellerim" yeniden televizyon ekranlarına taşınıyor. Beklenen an geldi, orijinal kadronun yeniden bir araya geldiği "Dünya Güzellerim Tatilde" programının ilk fragmanı yayınlandı! Üstelik, programa yeni bir soluk getirecek olan Seray Sever de sunucu olarak kadroya dahil oldu.

Dünya Güzellerim'in yeniden ekrana taşınacağı haberi, programın hayranlarını heyecanlandırdı. Altı yıl önce başlayan ve kısa sürede fenomen haline gelen bu program, izleyiciler tarafından büyük bir özlemle bekleniyordu. Eski bölümleri milyonlarca kez izlenen "Dünya Güzellerim", bu kez tatil temasıyla ekranlara dönerek yine izleyicileri kahkahalara boğacak.

Seda Sayan'a da sunuculuk teklifi götürüldüğü iddiaları dolanırken, son kararın Seray Sever'den yana olduğu açıklandı. İlk fragmanı yayınlanan "Dünya Güzellerim Tatilde" programı, orijinal kadrosuyla birlikte izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak.

MasterChef'te ikinci etap başladı 18.07.2024 MasterChef'te ikinci etap başladı 18.07.2024

İzleyiciler, Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın ekranlara geri dönüşünü büyük bir merakla beklerken, "Dünya Güzellerim Tatilde" programının ne zaman yayınlanacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Bu eğlenceli ve komik anları kaçırmamak için takipte kalın!

Editör: Elif Erbay