Seçilen kişi, 6 ay boyunca 874 saatlik bir eğitimden geçecek ve karşılığında yaklaşık 400 bin TL maaş alacak.

Pozisyona seçilen kişi, her iki haftada bir yatak, ayda dört yastık ve her altı haftada bir de baza test etme şansına sahip olacak. Ürün testi, bu rolün önemli bir parçası olsa da, işin önemli unsurlarından biri de Huntingdon'daki Bensons fabrikasını ziyaret etmek. Baş uyku sorumlusu bu sayede, yatak ve yatak tedarik zincirinin nasıl çalıştığını öğrenmek için inovasyon ekibiyle zaman geçirecek.

Pozisyon, "tamamen uzaktan" yürütülecek olup, başvuru sahiplerinin pazarlama ya da sosyal medya alanında üniversite yeterliliğine sahip olması gerekiyor.

14 ilde Kalkan-22 operasyonu! 14 ilde Kalkan-22 operasyonu!

Böyle İş İlanı Görülmedi, Çok Şaşıracaksınız

Mesainin tamamı uykuda geçmeyecek. Baş uyku sorumlusu aynı zamanda, uyku konusundaki bilgi ve anlayışını geliştirmek amacıyla, kötü uykuya katkıda bulunan tetikleyicileri tanıyacak ve optimum uyku düzenini geliştirmeye yardımcı olmak için insanların benimsemesi gereken iyi alışkanlıkları öğrenecek. Bu eğitimin 14 saatten fazlası yatakta verilecek.

Baş uyku sorumlusu, Bensons'ın müşterilerine en iyi uyku deneyimini sunmasına yardımcı olmak için önemli bir rol oynayacak. Bu ilginç ve ödüllendirici iş fırsatı için başvurular 31 Ağustos'a kadar devam ediyor.

Bu iş ilanı, ilginç ve ödüllendirici bir iş fırsatı arayan uykusuz insanlar için bir rüyanın gerçekleşmesi gibi görünüyor. Pozisyon, yatak ve uyku konusunda kapsamlı bir eğitim ve deneyim sunarken, aynı zamanda 400 bin TL'lik bir maaş da sağlıyor. Başvuru sahipleri, pazarlama veya sosyal medya alanında bir üniversite yeterliliğine sahip olmalıdır.