Sezer Küçükkurt, 4 Aralık 1976 tarihinde Afyonkarahisar Merkez’de doğdu. İlkokulu Sahipata İlkokulu’nda, ortaokulu Şemsettin Karahisari Ortaokulu’nda tamamladıktan sonra Afyon Lisesi’nden mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca ailesine ait Kocatepe Gazetesi ve matbaasında çeşitli görevlerde çalıştı. Askerlik görevini ulaştırma er olarak Genelkurmay Başkanlığı Karargahı’nda tamamladıktan sonra gazetecilik mesleğine devam etti.

Yaygın medya kuruluşlarının Afyonkarahisar temsilciliklerini yaparken Kocatepe Gazetesi’nin yayınını basılı gazete, internet gazetesi, sosyal medya hesapları ve web tv olarak sürdürmektedir. Ayrıca matbaacılık faaliyetleri kapsamında Afyonkarahisar’da yayınlanan 7 günlük gazetenin 5’inin baskı hizmetlerini sağlamaktadır. Günlük köşe yazılarına Kocatepe Gazetesi’nde devam etmektedir.

Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Fakültesi’nden mezun olan Sezer Küçükkurt, evlidir ve İrem, Emir ve Eren adında üç çocuk babasıdır. Gazetecilik kariyerinin yanı sıra Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’nı üç dönemdir sürdürmektedir. Ayrıca S.S. Matbaacılar Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Yeşilay Derneği üyeliği, Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeliği, Ege Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu üyeliği gibi çeşitli görevlerde bulunmaktadır.