Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıkları sürerken kulüp resmi hesabından yapılan açıklamada Serdar Aziz’in kamptan ayrıldığını duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Serdar Aziz’in Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılığını duyuruldu:

Açıklamada şöyle denildi:

2018-2019 sezonundan itibaren formamızı giyen Serdar Aziz, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılmıştır. Futbolcuya transfer görüşmeleri için izin verilmiştir. Oyuncunun takımımızın yeni sezon planlamasında yer almayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe’den ayrılığıyla gündeme oturan Serdar Aziz’le ilgili “Serdar Aziz kimdir”, “Serdar Aziz nerelidir”, “Serdar Aziz hangi mevkide oynamaktadır” soruları bir kez daha gündem oldu.

Serdar Aziz Fenerbahçe

Serdar Aziz kimdir?

Serdar Aziz Osmangazi'de doğmuştur. Babası Makedonya'da doğmuştur ama ailesi Türk kökenlidir. Serdar Aziz’in annesi de Bursa'da doğmuştur. Bir erkek kardeşi ve bir kız kardeşi vardır. Aziz'in babası Bursa'da bir amatör futbolcuydu. Aziz 10 yaşına geldiğinde Bursa'da futbol okuluna gitmeye başladı. Bursaspor ile gençlik sözleşmesi imzaladı.

Serdar Aziz hangi mevkide oynamaktadır?

Serdar Aziz kısa boylu olduğundan başlarda orta sahada oynadı. Ancak, teknik kapasitesi orta sahada oynamak için yeterli olmadığından hocası Aziz'i defansta oynatmaya karar vermiştir.

Serdar Aziz kaç kez milli formayı giydi?

Serdar Aziz, 2 kez Türkiye U-16, 13 kez Türkiye U-17, 7 kez Türkiye U-18, 16 kez Türkiye U-19, 2 kez Türkiye U-20 ve 8 kez de Türkiye U-21 forması olmak üzere toplam 80 kez millî formayı giymiştır ve müsabakalarda 1 gol kaydetmiştir.