Arabesk-fantezi müziğin sevilen yorumcusu, başarılı müzisyn Pınar Dilşeker, kariyerine ilk adımı konservatuvar eğitimiyle attı. Müzik dünyasına başarılı bir giriş yapan Dilşeker aslında kimdir?

Evrim Akın İle Ev Gezmesine konuk olmasıyla gündem olan Pınar Dilşeker  kimdir? - Son Mühür - Son Dakika Haber, Güncel Gazete Haberleri

Pınar Dilşeker kimdir?

25 Temmuz 1972'de dünyaya geldi. Günümüzde 51 yaşında olan başarılı sanatçı "Şinanari" adlı şarkıyla 1990'lı yılların ortalarında tanındı. Kariyerini sadece müzik ile sınırlandırmayan Dilşeker, İbrahim Tatlıses'in "Allahım Neydi Günahım" adlı klibinde de rol aldı. 

Pınar Dilşeker'in özel hayatı 

Her ünlüde olduğu gibi Dilşeker'de hayatının zor dönemlerinden geçti. Bu zor dönemlerde Çetin Yılmaz ile yaptığı evliliği şiddet nedeniyle sonlandırdı. Fakat ikilinin birlikteliklerinden Mert Ali adında bir oğlu oldu. Oğluyla kurduğu bağı fazlasıyla güçlendirdi. 

Daha sonra Pınar Dilşeker Eski Zonguldakspor başkanı İsmail Recai Şanlı ile nişanlandı. Çift kısa sürece önce tatil için Milano'ya uçtu. Sosyal medyada yaptığı aşk dolu paylaşımlarını hayranları büyük ilgiyle takip etti.