Gizem Memiç Kaç Yaşında?

Gizem Memiç, 16 Mayıs 1990 tarihinde dünyaya gelmiş olup, 2022 itibariyle 32 yaşındadır. Türk model ve güzellik kraliçesi olan Memiç, bu prestijli unvanı 1 Nisan 2010 tarihinde Miss Turkey seçilerek kazanmıştır. 1.78 boyunda olan Gizem Memiç, boğa burcu olarak bilinir.

Gizem Memiç Ne Mezunu?

Tacını bir önceki yılın kraliçesi olan Miss Turkey 2009 Ebru Şam'dan devralan Gizem Memiç, Türkiye'yi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda başarıyla temsil etmiştir. Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun olan Memiç, güzellik ve akademik başarılarıyla dikkat çekmektedir.

Gizem Memiç Survivor Yarışmasına Ne Zaman Katıldı?

Gizem Memiç, 7 Şubat 2016 tarihinde başlayan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer almış ve yarışmanın 115. gününde adaya veda ederek Survivor 2016'da 10. olmuştur.

Survivor Gizem 2024 Yılında Yarışmaya Katılacak mı?

Bu yılki Survivor All Star 2022 yarışmasına yedeklerden katılan ve göz alıcı güzelliği ile dikkat çeken Gizem Memiç, yarışmaya katıldığı yıl başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'yı geride bırakarak birinci olmuştur.