Bozok Gören, 5 Ocak 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ankaralı bir ailenin çocuğu olan Gören, eğitim hayatını Ankara, İstanbul ve Amerika'da tamamladı. Babası avukat olan Gören, 2000 yılında Neşe Erberkajansı'nda mankenlik kariyerine adım attı. Aynı zamanda su altı teknolojisi eğitimi alarak profesyonel bir dalgıç haline geldi.


2002 yılında mankenlik kariyerini bırakan Bozok Gören, Amerika'nın New York şehrine yerleşti. Burada önce Manhattan'daki Sweet and Wishes adlı mekânda barmen olarak çalıştı, daha sonra kendi işini kurarak Mahattan'da "Porch" adlı bir bar restoran açtı. Amerika'da yaşarken siyah Amerikalı Melvina ile evlendi, ancak evlilikleri sürdürülemedi ve boşandı.


2012 yılında Türkiye'ye dönen Bozok Gören, Çeşme Alaçatı'ya yerleşti ve aynı yıl içinde New York'ta tanıştığı Amy ile evlendi. Çift, Çeşme Alaçatı'da birlikte bir restoran işletmektedir.


Survivor deneyimi de yaşayan Bozok Gören, 2013 yılında Panama'da düzenlenen 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer aldı. Bu yarışmada Hilmi Cem İntepe birinci olurken, Bozok Gören de gönüllüler takımında mücadele etti.
Ayrıca, 22 Şubat 2015 tarihinde TV8 ekranlarında başlayan "Survivor All Star" yarışmasına katılan Gören, burada birçok ünlü isimle birlikte rekabet etti. Yarışmanın sonunda Turabi Çamkıran birinci olurken, Bozok Gören kendi kategorisinde mücadele etti.
Bozok Gören'in özel hayatına dair bilgiler de mevcut. 2012 yılından beri Amerikalı Amy ile evli olan Gören'in Gemma Ocean adında bir kız çocuğu bulunmaktadır.