Ahmet Beygirci, 1 Ocak 1984 tarihinde Ormankadı'da dünyaya geldi. İlk ve ortaokul eğitimini Mustafakemalpaşa'da tamamladıktan sonra, lise eğitimini Bursa Cumhuriyet Lisesi'nde başarıyla sürdürdü. Ardından, İstanbul Beykent Üniversitesi'nde İngilizce Uluslararası Ticaret bölümünden mezun oldu.

İş hayatına ticaret alanında atılan Beygirci, önce bir ilaç firmasının Güney Marmara temsilciliğini başarıyla yürüttü. Daha sonra ise şu anda faaliyet gösterdiği inşaat sektörüne adım attı. 9 yıldır inşaat sektöründe aktif bir şekilde çalışan Ahmet Beygirci, bu süre zarfında sektördeki bilgi birikimini ve deneyimini artırmıştır.

Siyasi Kariyeri

Beygirci, politik kariyerine 31 Mart 2019 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı aday adayı olarak başladı. Beygirci Milliyetçi Hareket Partisi listesinden Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi üyeliğine seçildi. Bu görevi başarıyla yürütmesinin ardından, 23 Ağustos 2020 tarihinde ilçe başkanlığına atanarak partisindeki görevini sürdürdü.

Beygirci'nin siyasi kariyeri, 14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimlerinde Bursa 1. Bölge 2. Sıra Milletvekili olarak seçilmesiyle devam ettirdi.

Beygirci, Cumhur İttifakı'nın Mustafakemalpaşa belediye başkan adayı oldu.