Sevilen oyuncu Birce Akalay ve meslektaşı Hakan Kurtaş hakkındaki iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Birce Akalay ve Hakan Kurtaş aşkı belgelendi.

İkili hakkındaki ilk açıklama menajerlik şirketleri tarafından yapılmıştı. Açıklamanın hemen ardından Akalay ve Kurtaş, Bebek’te el ele görüntülendi.

2011 yılında Murat Ünalmış ile dünya evine giren Birce Akalay, 2012 yılında bu evliliği sonlandırmıştı. Daha sonra 2014 yılında Sarp Levedoğlu ile nikah masasına oturan Akalay, 2017 yılında da bu evliliğine nokta koymuştu. Ünlü oyuncu meslektaşı Hakan Kurtaş ile bir süredir birliktelik yaşıyor.

Hakan Kurtaş Bebek Birce Akalay Sevgili Mi

'Aramızda Kalmasın’dan edinilen bilgiye göre; ikili, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’nda bulunan bir sinema salonunda Oscar adayı ‘Zavallılar’ filmini el ele izledi.

Selen Soyder yeni aşkını ilan etti! Selen Soyder yeni aşkını ilan etti!

Çiftin sosyal medyadan birbirlerinin fotoğraflarına kalp emojisi bırakması da hayranlarının dikkatini çekmişti.

Aynı menajerlik şirketine kayıtlı olan oyuncuların basın danışmanları,  ilişki iddialarını doğruladı ve "Daha çok yeni" şeklinde açıklamada bulundu.

Ünlü çift ile ilgili bir gelişme daha yaşandı. , Sevgililer, Bebek'te sarmaş dolaş sahili gezip bir süre yürüyüş yaptı. Akalay, gelen soruların üzerine “Başka zaman başka yerde konuşuruz. Sokakta konuşmayalım teşekkürler” şeklinde konuştu.