İstanbul'da tefeci operasyonu! İçlerinde Haydar Dümen'in eski eşi var İstanbul'da tefeci operasyonu! İçlerinde Haydar Dümen'in eski eşi var

Açıklanan listeye göre, asıl yönetim kurulu üyeleri; Metin Keçeli, Hakan Daltaban, Uğur Fora, Orhan Özalp, Ufuk Akçiğit, Çağatay Abraş, Kaan Kasacı, Aykan Aydın oldu. Yedek Yönetim Kurulu üyelerinin listesi ise şöyle; Atilla Bingöl, Melih Aydoğdu, Hazal Kalkavan Karahan, Mustafa Mollaoğlu ve Mahir Kaplan. 


SERDAR ADALI KİMDİR?
1964 yılında Adana’da doğan Serdal Adalı, California Üniversitesi'ndeki lisans eğitimini babasının rahatsızlığı nedeniyle yarıda bırakarak 1984 yılında iş hayatına atıldı ve ailesinin desteğiyle Adalı Holding'i kurdu. Adalı Holding, İnşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6 bini aşkın çalışanıyla uluslararası alanda faaliyetlerini sürdürmektedir.
21 Eylül 2012 tarihinden bu yana Türkiye Jokey Kulübü Başkanlığı görevini üstlenen Adalı, bu görevinde yaklaşık 2.500 çalışanı ve yıllık 1,5 Milyar dolarlık bütçeyi başarıyla yönetmekte. Serdal Adalı, Beşiktaş kulübünde 2 ayrı dönem yönetici olarak görev aldı.  İş hayatını yurt içi ve yurt dışında inşaat ve servis sektörlerinde sürdüren Serdal Adalı, çok uluslu devletlere yaşam desteği ve tesis yönetimi hizmeti işleriyle servis sektöründe; altyapı ve üstyapı inşaat işleriyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketleri yönetmekte. Ayrıca, inşa ettiği ve işlettiği oteller ile yenilenebilir enerji tesislerine de sahip olan Serdal Adalı, bu şirketleri ile turizm ve enerji sektörlerinde yatırımlarını sürdürmekte.