Beşiktaş, teknik direktör arayışlarına son vererek Hollandalı Giovanni van Bronckhorst ile anlaştı. Siyah-beyazlı kulüp, KAP'a yaptığı açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Giovanni van Bronckhorst ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar ve 2026-2027 sezonu için 1 yıl opsiyonlu olacak şekilde sözleşme imzalanmıştır." ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor Stefan Savic ile sözleşme imzlandığını duyurdu Trabzonspor Stefan Savic ile sözleşme imzlandığını duyurdu

 Teknik direktörlük kariyerine altyapısında yetiştiği Feyenoord'da başlayan Giovanni van Bronckhorst, 2015-2019 yılları arasında görev yaptığı Rotterdam ekibinde 1 Eredivisie şampiyonluğu, 2 Hollanda Kupası ve 2 Hollanda Süper Kupası kazandı. 2020 yılında Çin'in Guangzhou R&F takımında görev yapan Van Bronckhorst, son olarak İskoç ekibi Rangers'ı çalıştırdı. Rangers'ta 1 İskoçya Kupası kazanan ve UEFA Avrupa Ligi finalinde Eintracht Frankfurt'a penaltılarda kaybeden Van Bronckhorst, Kasım 2022'den bu yana takım çalıştırmıyordu.

Futbolculuk kariyerinde ülkesinin önemli isimlerinden biri olan eski sol bek, özellikle Arsenal ve Barcelona'daki performansıyla hatırlanıyor.

Editör: Yağız Atay