Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor'a deplasmanda 4-0 mağlup oldu. Pendik Stadı'nda sağanak altında oynanan karşılaşmada ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 4. dakikada Umut Nayir, 70. dakikada Halil Akbunar, 74. dakikada Mame Thiam ve 82. dakikada Nuno Sequeira kaydetti.

Bu sonuçla ligde 8. mağlubiyetini yaşayan Beşiktaş, 35 puanda kaldı. Süper Lig'de 8 maçlık galibiyet hasretine son veren Pendikspor ise puanını 19 yaptı.

SANTOS YÖNETİMİNDE İLK YENİLGİSİNİ YAŞADI

Almanya Milli takımının EURO 2024 kadrosu açıklandı! Videolu tanıtım beğeni topladı Almanya Milli takımının EURO 2024 kadrosu açıklandı! Videolu tanıtım beğeni topladı

Beşiktaş, Fernando Santos yönetiminde çıktığı üçüncü maçında ilk kez mağlup oldu.

Portekizli teknik adamla ilk müsabakasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, Türkiye Kupası'nda da Eyüpspor'a 4-0 üstünlük kurmuştu. "Kara Kartal", bu sezon ligde ilk kez 4 farklı skorla mağlup oldu. Siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Belçika temsilcisi Club Brugge'ye 5-0 yenilmişti. Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos maç sonunda yaptığı açıklamada sorumluluğun kendisine ait olduğunu vurgulayarak, "Sorumluluğun benim olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Bu maça iyi bir şekilde geldik ama istediklerimiz olmadı. Başımızı dik tutmalıyız." dedi.