Fiziksel görünüşüne dair yapılan eleştirilerden rahatsız olan Tüzünataç, konuyla ilgili bir açıklama yaparak kendisine yöneltilen olumsuz yorumlara karşı durdu.

Tüzünataç, "Yaklaşık 7-8 senedir aynı kilodayım, çok da memnunum. Kendimin bu halinden gözüm gibi bakıyorum" diyerek vücut algısına olan güvenini ifade etti. Oyuncu, Terzi adlı projede Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül ve Salih Bademci ile birlikte rol alarak tarzıyla da dikkat çekti.

Şeyma Subaşı kime aşık oldu? Şeyma Subaşı kime aşık oldu?

Sosyal medyada paylaştığı dans videosu ve özel detaylarıyla adından söz ettiren Tüzünataç'a, özellikle kilo ve kalça ile ilgili çirkin yorumlar yapıldı. Bu yorumlara karşı sessiz kalmayan oyuncu, "Hayatta çok daha önemli şeyler var ve ben memnunum önemli olan da bu" diyerek takipçilerine sitem etti.

Tüzünataç, "Keyfimize bakalım, giyim kuşam, kilo vs bunlar kişinin kendisini bağlayan şeyler" diyerek, vücut eleştirilerine karşı duruşunu sürdürdü. Ayrıca, kalçasının küçük olduğu yönündeki bir yoruma, "Bana yetiyor, sen kendininkini büyüt" diyerek yanıt verdi.

Son dönemlerde sık sık "bir deri bir kemik kaldın" tarzında yorumlara maruz kalan Berrak Tüzünataç, bu eleştirilere karşı güçlü duruşunu koruyarak hayranlarına özgüven mesajları vermeye devam etti.

Editör: Elif Erbay